Superheldenfilm van Marvel dit weekend een enorme hit op Netflix

Superheldenfilm van Marvel dit weekend een enorme hit op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze films worden daarbij het vaakst opgezet.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Family Switch (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, e.a. | Kijk direct
De familie Walker is een gezin van vijf: moeder Jess, vader Bill, hun zestienjarige dochter CC, veertienjarige zoon Wyatt en de tweejarige Mia. Door een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor de kerst wisselen Jess en Bill van lichaam met hun tienerkinderen. Logischerwijs breekt er daarop chaos uit in het gezin. Ze doen er vervolgens alles aan om dit ongedaan te maken.



Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, e.a. | Kijk direct
Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.



Leo (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Smigel, Robert Marianetti en David Wachtenheim | Cast: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, e.a. | Kijk direct
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent.



NieuwsFilm

meest populair