De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met een aantal mooie titels: deze drie mag je in elk geval niet missen.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal mooie titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 beste film-toevoegingen.

The Archies (2023)
Regie: Zoya Akhtar | Cast: Agastya Nanda, Suhana Khan, Jamie Alter, e.a. | Vanaf donderdag
India, 1960. Archie en zijn vrienden Betty, Veronica en Jughead zijn jong en hebben volop dromen. Ze moeten zien te navigeren tussen romantiek, vriendschap, vrijheid, rebellie en de toekomst van hun geliefde plaatsje Riverdale. Wanneer ontwikkelaars een populair park dreigen plat te rooien om een hotel te kunnen bouwen, komt de vriendclub in actie om die plannen te stoppen.Naga (2023)
Regie: Meshal Al Jaser | Cast: Yazeed Almajyul, Khalid Bin Shaddad, Amal Alharbi, e.a. | Vanaf donderdag
Sarah mag van haar strenge vader een dagje gaan shoppen, maar moet dan wel beloven keurig op tijd thuis te zijn. Stiekem is het winkelen een excuus om op date te gaan met de knappe Saad. Ze vertrekken naar een feest in de middle of nowhere. Sarah wordt echter gedrogeerd en is mijlenver van huis. Alsnog probeert ze op tijd thuis te komen, maar daarbij zit werkelijk alles tegen.Leave the World Behind (2023)
Regie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Vanaf vrijdag
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.NieuwsFilm

meest populair