Terugkeer van zijn X-Men-personage in 'Avengers: Secret Wars' is een mogelijkheid zegt Patrick Stewart

Terugkeer van zijn X-Men-personage in 'Avengers: Secret Wars' is een mogelijkheid zegt Patrick Stewart

De acteur dacht aanvankelijk dat 'Logan' zijn laatste superheldenfilm zou zijn, maar inmiddels weten we dat dat niet waar is.

Een van de grootste verrassingen in (de trailer voor) Doctor Strange in the Multiverse of Madness was de verschijning van Patrick Stewart als Professor Charles Xavier. Daarvoor was zijn X-Men-personage enkel te zien in de films van 20th Century Studios.

Maar nu is hij dus officieel onderdeel geworden van het Marvel Cinematic Universe, door middel van het Multiverse. Voor veel fans heeft dit de vraag opgeroepen: komt hij misschien nog terug in andere films?

Avengers: Secret Wars
Het gerucht gaat dat Stewart zal opduiken in Deadpool 3. Dit zou niet zo gek zijn aangezien Hugh Jackman in die film al terugkeert als Wolverine. Maar er is ook een andere film die online veel genoemd wordt, namelijk Avengers: Secret Wars.

Stewart werd hier in een interview over gevraagd. "Ik kan [het gerucht] niet tegenspreken want het is nog geen feit voor of tegen," zei hij. "Het is een mogelijkheid."

Logan niet de laatste
Stewart vertelt verder dat zowel Jackman als hij de film Logan als de laatste voor hun personages beschouwden. "Ik stierf in die film," zegt hij. "Maar dan heb ik me laten vertellen dat ik al vaker ben gestorven. Hoe doe ik het toch?"


Op een echt antwoord gaan we waarschijnlijk nog lang mogen wachten. Deadpool 3 staat op de planning voor 26 juli 2024, en Avengers: Secret Wars voor 1 mei 2026.

NieuwsFilm

meest populair