Channing Tatum en Ryan Reynolds in nieuwe actiekomedie van regisseurs 'The Lost City'

Een biedingsoorlog tussen verschillende studio's en streamingplatforms is momenteel gaande...

Zowel Warner Bros. als Amazon als Netflix vechten om de rechten van de actiekomedie Calamity Hustle, geschreven en geregisseerd door de gebroeders Aaron Nee en Adam Nee (The Lost City).

De hoofdrollen van twee uit elkaar gegroeide broers zullen gespeeld gaan worden door Ryan Reynolds en Channing Tatum, die ook produceren.

Flink wat centjes
Volgens een rapport van The Hollywood Reporter bood Warner Bros. naar verluidt 20 miljoen dollar aan elke acteur, terwijl Netflix en Amazon hen 50 miljoen dollar aanboden om zelf onderling te verdelen.

Het verhaal gaat over een ongelukkige voormalige detective uit Los Angeles die nu privé-detective is geworden en, nadat hij is neergeslagen door een wrede bendeleider, zijn vervreemde broer moet opsporen die verantwoordelijk is voor het bemoeien met een diamantoverval.

Juli 2024
De eerstvolgende film van Ryan Reynolds waar ongetwijfeld reikhalzend naar uit wordt gekeken door fans wereldwijd, is Deadpool 3.


En dan misschien nog niet eens vanwege zijn derde optreden als de 'merc without a mouth', maar vooral vanwege de terugkeer van oudgediende Hugh Jackman als Wolverine ter introductie van de X-Men in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair