Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

The Pope's Excorcist

Regie: Julius Avery | Hoofdrollen: Russell Crowe, Franco Nero, Ralph Ineson | Kijk nuThe Pope's Exorcist is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan. De film, met in de hoofdrol Oscar-winnaar Russell Crowe, volgt Amorth bij zijn onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.

Abyzou

Regie: Oliver Park | Hoofdrollen: Velizar Binev, Paul Kaye, Allan Corduner | Kijk nuIn de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis. Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Als in de kelder van het huis waar vader Saul het mortuarium van de gemeenschap runt een lijk wordt binnengebracht, blijkt daar een oude entiteit in te huizen. En deze kwaadaardige Abyzou - volgens de mythe verantwoordelijk voor miskramen en kindersterfte - blijkt sinistere plannen te hebben. De demon drijft iedereen tot het uiterste en zal ervoor zorgen dat sommigen meer verliezen dan hun alleen verstand.

Things Heard & Seen

Regie: Shari Springer Berman | Hoofdrollen: Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer | Kijk nuEen koppel uit Manhattan verhuist naar een historisch deel in de Hudson-vallei. Daar ontdekken ze dat hun huwelijk een sinistere duisternis in zich heeft, eentje dat de geschiedenis van hun nieuwe huis kan rivaliseren. Gebaseerd op het boek van Elizabeth Brundage.

NieuwsFilm

meest populair