Het liefdesschandaal: Ewan McGregor liet zijn gezin vallen door deze getrouwde actrice

Ewan McGregor en Mary Elizabeth Winstead worden verliefd op elkaar tijdens het filmen van 'Fargo', wat leidt tot hun echtscheidingen en huwelijk.

Als er iemand was die jaren trouw in zijn relatie tot zijn vrouw en kinderen stond, was dat Ewan McGregor wel. Toch kon het gebeuren dat de ster uit Star Wars en Bird of Prey na ruim twintig jaar als een blok voor een andere vrouw viel.

Ewan McGregor ontmoette namelijk Mary Elizabeth Winstead op de filmset van de serie Fargo. Dat was in 2016. Zij speelden dat ze verliefd op elkaar waren in seizoen 3 - en kennelijk was dat iets te echt, want ze werden buiten de filmopnamen ook echt verliefd op elkaar.

Beiden nog getrouwd
Het probleem was echter dat Ewan nog steeds keurig getrouwd was met Eve Mavrakis. Eve werkt achter de schermen als ontwerper en zorgt voor hun vier dochters. Mary was destijds echter ook keurig getrouwd met Riley Stearns, een filmregisseur.

Het klinkt als ontrouw, dus dat was wel even een schandaal binnen de Amerikaanse en Britse filmwereld. Na hun echtscheidingen trouwden Ewan en Mary en hebben ze een zoon samen. De prachtige actrice is overigens ook te zien in Birds of Prey, Gemini Man en Live Free or Die Hard.

Best succesvol
De 52-jarige acteur won overigens een Golden Globe en Critics Choice Award voor Fargo en een Emmy voor zijn rol in de Netflix-serie Halston. De 39-jarige actrice is intussen ook ingelijfd in de Star Wars-community. Ze is te zien in de serie Ahsoka van Disney+.In de bovenstaande YouTube-video van Rumour Juice wordt meer verteld over het schandaal. Het commentaar bij het filmpje is overigens ook niet mis.

NieuwsFilm

meest populair