Goed nieuws voor 'Evil Dead' via ster Bruce Campbell

Goed nieuws voor 'Evil Dead' via ster Bruce Campbell

De acteur hint naar meer films in de franchise, en pleit voor een terugkeer naar de toon die werd gezet in 'Evil Dead II'.

Er komt meer Evil Dead aan. Dat heeft franchise-ster Bruce Campbell zo goed als bevestigd in een nieuw interview met ComicBook.com."Er zitten er meer in de pijplijn," aldus Campbell.

Hij vertelt dat hij en regisseur Sam Raimi nog niet klaar zijn met de franchise, integendeel. Al werken ze dan niet meer zelf aan de films, als producenten zijn ze nog steeds volop aanwezig.

Wat de regisseur wil
"We laten de filmmakers beslissen [wat ze willen doen]," gaat Campbell verder. "Sam reikt het ze aan." Dit gebeurde al in 2013 met de remake-versie van Evil Dead, en dit jaar nog met Evil Dead Rise.

Die twee films waren serieuzer dan de oude trilogie van Raimi. "Ik zou graag nog een film van het type 'Evil Dead II' willen zien," zegt Campbell. "Het zou leuk zijn om er een beetje vrolijkheid in te stoppen. Maar we respecteren de filmmakers."

Evil Dead Rise
Met welke filmmakers Raimi en Campbell verder willen werken, dat is nog niet bekend. Hun meest recente samenwerking was met Lee Cronin, voor Evil Dead Rise dus. Die vind je momenteel op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair