Brad Pitt is klaar met bepaalde filmrollen: "ja, daar heb ik echt genoeg van gehad"

Brad Pitt is klaar met bepaalde filmrollen: "ja, daar heb ik echt genoeg van gehad"

De acteur wil geen duistere en donkere rollen meer spelen maar op iets positiefs focussen.

Brad Pitt heeft al in heel wat topfilms gespeeld en acteert nog steeds graag. Eerder dit jaar was hij nog in Babylon te zien en ook heeft hij alweer getekend voor twee nieuwe projecten. Toch is hij nu klaar met bepaalde filmrollen.

De tweevoudige Oscarwinnaar wordt over twee weken 60 en heeft geen zin meer om personages te spelen die veel lijden. Zo zei de acteur nog niet zo heel lang geleden tijdens een interview: "Ik ben daar klaar mee. Ik heb daar geen interesse meer in".

Vreugde
Pitt vervolgt: "Ik kwam laatst een Afrikaanse moeder tegen, die maar liefst 9 familieleden is verloren. Zij kon echter om heel erg veel lachen. Ik dacht: wat is dit, hoe is dit mogelijk? Zij verwees mij door naar het muziekgenre R&B en dat heeft mij ook wel geholpen in moeilijke tijden".

"R&B komt voort uit pijn, maar is juist een viering van het leven. Het gaat om het koesteren van dat wat je nog hebt en daarvan te genieten. Deze Afrikaanse vrouw lacht meer dan ik in mijn hele leven heb gedaan, dus ik ga nu ook voor meer plezier en genot".

Rollen
Het lijkt er dus op dat we Pitt niet meer in hele duistere films zullen à la Seven van David Fincher. Gelukkig heeft de acteur al bewezen behoorlijk vaak elk genre aan te kunnen, dus de komende jaren kunnen we nog heel wat van Pitt verwachten waarvan we zullen kunnen genieten.



NieuwsFilm

meest populair