Netflix cancelt film over seriemoordenaar met Robert Downey Jr. en Robert Pattinson

Netflix cancelt film over seriemoordenaar met Robert Downey Jr. en Robert Pattinson

Zonde, maar de streamingdienst wil niet verder zonde regisseur Adam McKay.

Netflix is de grootste streaminggigant en dit willen ze blijven ook. Daardoor voegen ze elke maand weer de nodige films en series toe. Nu cancelen ze echter een veelbelovend project, genaamd Average Height, Average Build.

Het gaat hier om de nieuwste film van regisseur Adam McKay. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. The Big Short, Vice en Don't Look Up. Laatstgenoemde maakte hij ook al voor de streamingdienst.

Cast
Net zoals voor al zijn vorige films wist McKay weer een grandiose cast te strikken. Zo zouden de hoofdrollen worden ingevuld door Robert Downey Jr., Robert Pattinson, Forest Whitaker en Amy Adams.

Pattinson speelt een seriemoordenaar die een lobbyist (Adams) inschakelt om wetten te veranderen waardoor hij makkelijker wegkomt met moord. Downey Jr. speelt een gepensioneerde agent die de moorden wil oplossen, maar daar wil de moordenaar juist weer een stokje voor steken...

Toch niet
Ondanks het feit dat Don't Look Up een van de populairste Netflix-films aller tijden werd en meerdere Oscarnominaties kreeg, lijkt de streamingdienst nu toch geen geloof meer te hebben in Average Height, Average Build.



De reden hiervoor? McKay heeft het project uit het niets verlaten om zich te focussen op een andere film, waarin de klimaatverandering een grote rol zou spelen. Netflix wil niet verder gaan zonder de regisseur en wil ook niet op zoek gaan naar een vervanger. Daardoor wordt de stekker er nu al uitgetrokken.

NieuwsFilm

meest populair