Lief eerbetoon van Julia Roberts na overlijden Matthew Perry met 'Friends' in nieuwe film

Julia Roberts speelt in de nieuwe Netflix-film 'Leave the World Behind', een thriller die ingaat op afhankelijkheid van technologie.

Julia Roberts zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Netflix-film Leave the World Behind. De thriller gaat dieper in op het afhankelijk zijn van technologie.

Het toeval wil dat in die thriller de serie Friends een puntje van troost is. De ster uit Pretty Woman had ooit zelf een gastrolletje in de populaire serie. Ook waren Julia en Matthew Perry heel even verliefd op elkaar.

Recent overleden
Julia zei in het onderstaande interview met Entertainment Tonight over het recente overlijden van Matthew: "Ik heb alleen maar goede herinneringen aan die tijd. Het plotseling wegvallen van zo'n jong iemand is hartverscheurend. Het helpt ons beter te waarderen wat we hebben. Zo kunnen we ook beter doorgaan."

Haar collega Mahershala Ali vulde haar lief eerbetoon aan met: "Het is mooi dat hij op deze manier ook in de film herinnerd mag worden. Het is fijn dat de serie een plekje heeft gekregen - vooral nu."

Bekende productie
De film is geproduceerd door de productiemaatschappij van Barack en Michelle Obama, Higher Ground. Julia vertelde: "Deze onderneming levert goed werk. Er was overleg met Barack Obama en Sam Esmail, de regisseur. Daarnaast liep een andere producer mee op de werkvloer."NieuwsFilm

meest populair