Stevige ruimtethriller a la 'Gravity' krijgt eerste trailer: 'I.S.S.': 92 procent op Rotten Tomatoes

Stevige ruimtethriller a la 'Gravity' krijgt eerste trailer: 'I.S.S.': 92 procent op Rotten Tomatoes

De film met Ariana DeBose, Chris Messina en John Gallagher Jr. zou zomaar een heel gave kunnen zijn.

In 2024 verschijnen flink wat sciencefictionfilms. Gisteren plaatsten we al de grootste scifi-films die volgend jaar verschijnen. Het zou overigens niet raar zijn als I.S.S., waarvoor je hieronder de trailer ziet, uitgroeit tot een van de verrassende releases van het jaar.

I.S.S. komt van regisseur Gabriela Cowperthwaite (Blackfish, Our Friend) en ging eerder dit jaar al in première tijdens het Tribeca Festival. Daardoor staat de scifi-film al op een prima 92 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Vreemde boodschap
De film gaat over een groep astronauten die op het International Space Station (I.S.S.) leven. Als ze een onheilspellende boodschap vanaf de aarde ontvangen, ontstaat er spanning in de groep. Als er op Aarde een conflict uitbreekt, krijgen meerdere astronauten de opdracht de leiding in handen te krijgen.

"Naarmate de opwarming van de aarde erger wordt en de vijandigheid tussen de supermachten van de wereld toeneemt, is I.S.S. een visie op de toekomst wanneer de mensheid geen overeenstemming vindt," schrijft Valerie Complex van Deadline.

Trailer I.S.S.
Er zijn rollen voor onder andere Ariana DeBose, Chris Messina, John Gallagher Jr., Maria Mashkova, Costa Ronin en Pilou Asbæk. Op 19 januari verschijnt I.S.S. in de Britse bioscopen. Een Nederlandse datum heeft de film nog niet.




NieuwsFilm

meest populair