Indrukwekkende trailer 'Masters of the Air, 'The Rookie' imponeert, en onthulling 1e Stark in 'House of the Dragon'

Indrukwekkende trailer 'Masters of the Air, 'The Rookie' imponeert, en onthulling 1e Stark in 'House of the Dragon'

SerieTotaal is de Nederlandstalige thuispagina voor alles wat met series, streaming en televisie te maken heeft.

Steeds meer details worden bekendgemaakt over tweede seizoen van House of the Dragon, terwijl op Netflix de nieuwe serie The Rookie huishoudt. Dat, en meer, passeerde de revue de laatste dagen op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden met de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen tijd.

Indrukwekkende trailer Masters of the Air onthult de grote oorlogsserie die in januari verschijnt
Lange tijd was er maar weinig bekend over de serie Masters of the Air, maar de afgelopen weken verschenen er heel wat details en beelden. Ook werd duidelijk dat de serie van Apple TV+ in januari debuteert.

Masters of the Air is een serie als Band of Brothers en Pacific Rim, een miniserie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de grondoorlog in Europa en de Amerikaans/Japanse oorlog in gebieden in de Grote Oceaan, krijgen we nu de levensgevaarlijke missies in de lucht boven Europa te zien.



Spannende misdaadserie The Rookie trekt horden kijkers op Netflix
Er is een nieuwe misdaadserie te zien op Netflix. Er zijn sinds 1 december vier seizoenen van The Rookie te streamen op de streamingdienst, en de serie begeeft zich gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

In de serie volgen we John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, die de politie helpt om een bankoverval te voorkomen en na dit succes besluit om zijn langgekoesterde droom te verwezenlijken als veertiger.

House of the Dragon seizoen 2: Eerste lid Stark-familie onthuld
De promotie van het tweede seizoen van House of the Dragon draait op volle toeren. Eerst werden twee posters onthuld, en inmiddels is een eerste trailer uitgekomen. In dat tweede seizoen komen we voor het eerst een lid van de familie Stark tegen.

In de moederserie Game of Thrones had de familie Stark een prominente rol als heren van Winterfell. In House of the Dragon maakt acteur Tom Taylor zich op om de rol van Lord Cregan Stark te spelen.



NieuwsFilm

meest populair