Deze 3 gloednieuwe series zijn monsterlijke successen op Netflix en Apple TV+

Watertanden bij een restaurantserie, het MonsterVerse groeit, en 'The Hangover' meets 'Mission: Impossible'.

Een rijkheid aan series kwam deze week uit bij de grote streamingdiensten, maar dan is de grote vraag: welke ervan zijn de moeite waard? De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips en vertellen waarom jij deze series op Netflix en Apple TV+ op zou moeten zetten.

Replacing Chef Chico
Deze Netflix-serie over een Filippijns familierestaurant serveert voornamelijk bekende thema's, zoals familie en menselijk contact. Volgens recensent Dirk Sung van Aalsburg mocht de voorspelbaarheid ervan de vermakelijke en ontroerende kijkervaring niet schaden. Oordeel: 4 sterren.

Van Aalsburg stelde: "De acht afleveringen van 'Replacing Chef Chico' zijn individueel een lekker tussendoortje en als je de serie in een paar sessies binget een heerlijk diner. De uitstekende cast zet mensen van vlees en bloed neer, de beelden zijn kleurrijk en modern en al dat eten doet je watertanden."

Lees de rest van de recensie.

Monarch: Legacy of Monsters
De MonsterVerse wordt met deze Apple TV+-serie uitgebreid met nieuwe verhaallijnen, die voortborduren op de Godzilla-film uit 2014. Arjan Welles uitte zijn lof voor de hoogstaande kwaliteit van de visuele effecten en de grootse monstergevechten. Oordeel: 4 sterren.

Welles vond: "'Monarch: Legacy of Monsters' is heerlijk popcornvermaak met een hoge productiewaarde en voldoende emotionele, plotmatige én monstermassa, dus kom maar op met dat tweede seizoen!"

Lees de rest van de recensie.

Obliterated
Als een vreemde mix van The Hangover en Mission: Impossible moet een eliteteam tijdens een avondje stappen stomdronken een terroristische aanslag zien te verijdelen. De komische Netflix-serie probeert veel te shockeren volgens Naomi Klees, waardoor het moet inboeten op geloofwaardigheid en diepgang. Oordeel: 3 sterren.

Klees zette uiteen: "Het is best lastig om 'Obliterated' een passend aantal sterren toe te kennen. Aan de ene kant is het een onnodig lange serie zonder ruggengraat, anderzijds is de allure van dergelijk vermaak begrijpelijk. En zeker, alles draait om kijkcijfers. Maar daarvoor hoef je niet de bepoepte reet van een bomexpert met diarree in beeld te brengen, terwijl zijn bips door een collega in de fontein van Ceasar's Palace wordt gewassen en hij met een tent in zijn broek in coma ligt."

Lees de rest van de recensies.

NieuwsFilm

meest populair