De slechtste film van Bradley Cooper is 'Brothers Justice', en zijn beste is...

De slechtste film van Bradley Cooper is 'Brothers Justice', en zijn beste is...

Cooper volgt 'A Star is Born' binnenkort op met de Netflix-film 'Maestro'.

Bradley Cooper is een naam die je ongetwijfeld wel herkent. Denk alleen al aan zijn rollen in The Hangover-trilogie, American Sniper, het Marvel Cinematic Universe en nog veel meer. Deze week verschijnt zijn nieuwe film Maestro in de bioscoop. We kijken daarom nu terug op zijn best en slechtst beoordeelde films.

In 2018 trok Cooper niet alleen veel bekijks met zijn geliefde rol als Rocket Raccoon in Avengers: Infinity War, maar maakte hij ook zijn regiedebuut met de topfilm A Star is Born waarin hij ook de hoofdrol speelde. In Maestro speelt hij de hoofdrol én heeft hij weer de regie in handen.

Brothers Justice
Bijna elke acteur heeft wel eens in een domper van een film gespeeld, maar bij Bradley Cooper kun je eigenlijk niet zo snel bedenken in welke slechte films hij nou heeft gespeeld. Hoewel films als de twee Hangover-vervolgen, Serena en All About Steve dramatisch slecht werden ontvangen door de critici, komen deze films niet in de buurt van Brother's Justice.

Deze film is een zogeheten 'mockumentary' (denk aan The Office of Trailer Park Boys) over acteur Dax Shepard. De acteur maakt het besluit om komedie te verlaten om zijn droom na te streven: een internationale Martial Arts-actiester worden. De film flopte volledig en staat op een 0% op Rotten Tomatoes.

Avengers: Endgame
Je zou verwachten dat een film als Silver Lining Playbook of A Star is Born Coopers best beoordeelde film zou zijn, maar die titel gaat naar Avengers: Endgame. Deze film diende als een afsluiter van tien jaar aan Marvel-films en was een bizar groot succes.


Het wist namelijk een monsterlijke 2,8 miljard dollar om te zetten aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van maar liefst 94%. Guardians of the Galaxy Holiday Special heeft ook 94%, maar dit valt onder de 'Special Presentations' van Marvel, waardoor Endgame de best beoordeelde film is van Cooper.

Maestro
Cooper verdwijnt in zijn nieuwe film Maestro in de rol van componist Leonard Bernstein. De film portretteert de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein.


Het is een liefdesbrief aan het leven en de kunst en is in de kern een emotioneel episch portret van familie en liefde. Vanaf 7 december is de film even in de bioscoop te zien, daarna is Maestro vanaf 20 december exclusief beschikbaar op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair