Eli Roth weet al welke bekende feestdag de volgende horrorbehandeling krijgt

De regisseur denkt dat Pasen de ideale kandidaat zou kunnen zijn...

In het horrorgenre hebben een aantal titels diverse angstaanjagende verhalen vertelt rondom Halloween, Kerstmis en Valentijnsdag.

Onlangs bezorgde Eli Roth ons een zeldzame ervaring rond een andere feestdag met Thanksgiving. En hij denkt alweer aan iets nieuws.

Pasen
Hij wil namelijk graag zien dat Pasen meer vertegenwoordigd gaat worden in het horrorgenre. Hij zei er niet per sé bij dat hij dan ook meteen degene is die zo'n project realiseert, maar wel het idee 100% zou steunen.

Tegenover CinePOP: "Nou, ik heb gewoon zo'n geweldige tijd gehad met 'Thanksgiving'. Het is moeilijk om er nog eentje te bedenken, maar ik heb het gevoel dat er een geweldige paashaasfilm bestaat", aldus Roth.

Paashaas
Dit wil niet zeggen dat er helemaal geen films zijn die zich rondom Pasen afspelen, aangezien titels als Critters 2 en Holidays allebei respect betuigen aan de traditie. Of wat dacht je van de 2 fan-films hieronder?Thanksgiving is inmiddels zo'n succes dat er een vervolg is aangekondigd, dat naar verwachting al in het najaar van 2025 zal gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair