Het overdonderende witte kostuum dat Scarlett Johansson beter staat dan haar zwarte 'Black Widow'-pak

De Amerikaanse actrice is vaak in het wart te zien, maar in een andere film was ze geheel wit.

Actrice Scarlett Johansson kennen veel mensen voornamelijk van haar rol als Natasha Romanoff alias Black Widow in de Marvel-film Black Widow en de vele voorgangers. Ze draagt in de films voornamelijk een zwarte outfit. In een andere Hollywoodfilm, niet zo heel lang geleden, was ze geheel in wit gekleed.

Johansson speelde namelijk in 2017 in de sciencefictionfilm Ghost in the Shell van regisseur Rupert Sanders. Daarin speelt ze het personage Majoor Mira Killian, een cyborg. Zij draagt een opvallend wit pak dat misschien nog wel beter staat dan het zwarte pak in de Marvel-films.

Stage Three pak
Het pak heet het '??Stage Three Thermoptic Suit' en zit strak om het lichaam van de hoofdrolspeler. Het pak is gemaakt van siliconen en nylon en heeft ook handschoenen, schoenen en een holster.

Het pak werd overigens tijdens een veiling in 2018 verkocht, met een verwachte opbrengst van zo'n tienduizend dollar. En dat is uiteraard niet veel, als jij kijkt wat andere filmattributen opleveren. Overigens was de film een financiële flop na een opbrengst van $170 miljoen wereldwijd. Paramount Pictures zou zo'n 60 miljoen verlies hebben geleden op de film.

Omstreden film
De mangaverfilming was overigens omstreden. Johansson werd gecast in de rol van een oorspronkelijk Aziatisch personage. Dit wordt ook wel 'whitewashing' genoemd. Ghost in the Shell is zeker niet de laatste film die dit heeft gedaan, maar sindsdien gaat Hollywood er duidelijk voorzichtiger mee om.NieuwsFilm

meest populair