Timothée Chalamet was eerst sceptisch over zijn rol als Willy Wonka in 'Wonka'

Timothée Chalamet was eerst sceptisch over zijn rol als Willy Wonka in 'Wonka'

"Je bent toch beschermend over originele personages", vertelt de Wonka-acteur.

Het duurt niet lang meer voordat we Timothée Chalamet eindelijk zien als opvolger van Johnny Depp en Gene Wilder in de rol van Willy Wonka. Toch was de jonge acteur eerst wat huiverig over de film Wonka.

Het wordt dé kerstfilm van het jaar: Wonka. Deze prequel volgt de jonge chocolatier Willy Wonka gespeeld door Call Me By Your Name-acteur Timothée Chalamet.

Sceptisch
We hebben het niet over de minste rol dan natuurlijk. De rol van de chocolademaker werd eerder al vertolkt door Gene Wilder en later door Johnny Depp.

Chalamet was dan ook eerst vrij sceptisch. "Net als veel mensen voel ik me, als er remakes gemaakt worden, erg beschermend over het originele personage en de versies waarvan je houdt", legt de acteur uit in een interview met GameMe+.

'Teksten zijn zo slim!'
Toch wisten de makers hem te overtuigen van de film. "Je wenkbrauwen gaan sceptisch omhoog. Is dit echt of juist voor het geld?"



"Maar ik was de eerste pagina's van het script aan het lezen en het nummer 'Hat Full of Dreams stond erin", vertelt de acteur. "De teksten waren zo slim!" Gelukkig is hij van gedachten veranderd.

NieuwsFilm

meest populair