De horrorreeksen 'Hostel' en 'Cabin Fever' zijn nog niet afgerond

Na het succes van Thanksgiving heeft Roth de (horror)smaak weer te pakken!

De laatste jaren heeft regisseur Eli Roth zich meer gericht op projecten voor een breder publiek, zoals de films The House with a Clock in Its Walls, animatieserie Fright Krewe en de nog te verschijnen gameverfilming Borderlands.

Roth keerde onlangs echter terug naar zijn horror-roots met Thanksgiving, de slasherfilm die gebaseerd is op zijn gelijknamige nep-trailer voor Grindhouse uit 2007.

Terug naar horror
Die film is nu een dusdanig succes, dat er al hard wordt gewerkt aan een vervolg. Maar dat is niet het enige vervolg dat we van Roth kunnen verwachten.

De regisseur maakte begin 2000 furore met kleinere horrorfilms als Cabin Fever en de eerste twee Hostel-films.

Roth
Tijdens een recent interview met CinePOP onthulde Roth dat hij ook graag nieuwe delen in die twee specifieke franchises zou willen maken:"Er is nog veel te doen met Hostel. Ik zou graag terugkeren naar die franchise op een gegeven moment. En dat geldt ook voor Cabin Fever. Ze zijn deel van mij; als het ware mijn kinderen die ik veel te lang heb genegeerd.

Gevoel van eigendom
Ik zou er dus dolgraag naar willen terugkeren. Ik heb al ideeën klaarliggen voor beide franchises. En ik zou ze zelf willen regisseren, niet door iemand anders."Roth's films staan vooral bekend om hun zwartgallige humor en bloederige taferelen, en dat geldt met name voor Cabin Fever en de Hostel-films.


NieuwsFilm

meest populair