Actiester Jason Statham onthult waarom hij nooit een superheld zal spelen

Ondanks het feit dat het goed bij hem zou passen, denkt de acteur er zelf anders over.

De nodige spierbundels kruipen maar wat vaak in de huid van alle superhelden. Je zou dus denken dat Jason Statham ook wel gewild zou zijn bij Marvel of DC. De acteur legt echter nu uit waarom hij zelf geen superheld wil spelen.

Statham, o.a. bekend van keiharde franchises als Transporter, The Expendables en The Fast & Furious, zou in de ogen van de nodige filmfanaten perfect zijn als een superheld (of schurk). Zijn fans hopen dat het er nog eens van komt, maar die kans lijkt erg klein.

Liever niet
Zo zegt Statham er nu het volgende over: "Ik heb niet echt veel interesse in het dragen van een superheldenkostuum, de cape en de strakke outfit en al. Ik ben zelf een grote fan van de films uit de jaren tachtig. Ik heb me laten inspireren door acteurs als Stallone en Arnold".

"Zelfs voor deze twee keek ik al op naar Steve McQueen, Paul Newman en Clint Eastwood. Ik zie geen van deze mannen rondrennen met een cape en een masker om misdaden op te lossen. Ik zal het zelf ook niet snel doen".

Actie
Zonde voor zijn fans, maar Statham maakt nog steeds meer dan genoeg actiefilms. Over een maand zal hij te zien zijn in de keiharde The Beekeeper, waarin hij een man speelt die uit is op wraak. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.NieuwsFilm

meest populair