Emily Blunt helemaal van slag door Anne Hathaway: "Je bent zo sexy"

De actrice was zeer onder de indruk van de looks van haar 'The Devil Wears Prada'-collega in 'Eileen'.

Emily Blunt is zeer onder de indruk van Anne Hathaway in haar nieuwste film Eileen. Dat zegt de actrice in gesprek met haar The Devil Wears Prada-collega voor de interviewserie Actors on Actors van Variety.

Eileen is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ottessa Moshfeg. Hathaway speelt daarin de hoofdrol en doet dat, zoals van haar gewend, op indrukwekkende wijze.

Het verhaal
Eileen werkt als secretaresse in een jeugdgevangenis. Wanneer de mysterieuze psycholoog Rebecca wordt aangenomen, trekt zij meteen haar aandacht.

De twee ontwikkelen een speciale band, maar wanneer Rebecca een geheim over zichzelf onthult, belandt Eileen op een duister pad.

Looks
Blunt heeft deze psychologische thriller inmiddels gezien en is ook zeer onder de indruk van Hathaway. Niet alleen haar acteerprestaties vallen op; ook haar looks in de film vallen in de smaak.


"Je ziet er zo ontzettend sexy uit in deze film. Echt niet normaal. Ik wist even niet of ik haar wilde zijn of met haar wilde zijn. Je was zo heerlijk misleidend en zoals altijd, kon ik m'n ogen niet van je afhouden", aldus Blunt tegen Hathaway.

NieuwsFilm

meest populair