Maak kennis met de nieuwe Mr. & Mrs. Smith: de opvolgers van Brad Pitt en Angelina Jolie

Maak kennis met de nieuwe Mr. & Mrs. Smith: de opvolgers van Brad Pitt en Angelina Jolie

Wat is spannender om te doen: spionage of in het huwelijksbootje stappen?

Prime video valt met de deur in huis met de officiële trailer van het eerste seizoen van Mr. & Mrs. Smith. Ja, je leest het goed. Het verhaal van de gelijknamige film uit 2005 is in 2024 te zien als serie.

Je kent de grote lijnen van het verhaal misschien al door de actiekomedie uit 2005 met Brangelina ofwel Brad Pitt en Angelina Jolie.

Meneer en mevrouw John en Jane Smith
Maar om niet in een verrassingsaanval te belanden tijdens het kijken van de serie, is de synopsis van de serie als volgt:

"Twee vreemdelingen krijgen een baan bij een spionagebureau dat hen een glorieus leven vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een droomhuis biedt.

Een complexe relatie
Het addertje onder het gras: nieuwe identiteiten in een gearrangeerd huwelijk als meneer en mevrouw John en Jane Smith.



Nu ze aan elkaar gekoppeld zijn, navigeren John en Jane elke week op een missie met een hoog risico, terwijl ze ook voor een nieuwe mijlpaal in hun relatie staan. Hun complexe coververhaal wordt nog ingewikkelder als ze echte gevoelens voor elkaar ontdekken," aldus Prime Video.

Nieuwe gezichten
In plaats van Brad Pitt en Angelina Jolie, spelen Donald Glover en Maya Erskine het moordende duo.


En naast de acteurs lijkt de synopsis ook niet helemaal hetzelfde als die van de film. In de film komen John en Jane erachter dat ze beiden huurmoordenaars zijn, wanneer ze elkaars doelwit worden. In de serie lijkt het erop dat John en Jane bij hetzelfde spionagebureau zitten en vanaf het begin al samenwerken.

In 2024
Mr. & Mrs. Smith is vanaf 2 februari 2024 te zien op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair