Algemeen

Donald Glover (Solo: A Star Wars Story) werkt aan nieuwe trilogie

Hoogstwaarschijnlijk voor Amazon Prime?

door Wouter Drummen om 15:09 in Algemeen
Donald Glover, o.a. bekend van Solo: A Star Wars Story en The Martian, liet op zijn Twitter-pagina weten dat hij een filmtrilogie aan het schrijven is. Veel is er nog niet over bekend, aangezien het bericht ondertussen is verwijderd.

In het voice-bericht zei de 37-jarige Glover: ''Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van drie films. Samen zullen zij een trilogie vormen. Het werk vordert goed dus hopelijk ben ik over niet al te lang klaar!'' Ondanks het feit dat hij weinig verklapt, verdween dit bericht snel.

Hierdoor vermoeden de nodige fans dat het gaat om een trilogie voor Amazon. Glover tekende namelijk nog niet zo heel lang geleden een megacontract van Amazon Prime. De komende jaren zullen dan ook zo goed als al zijn films en projecten op deze streamingdienst te zien zijn.

Opnieuw
Glover mag dan misschien voornamelijk bekend zijn als acteur, hij is ook al meerdere keren opgetreden als regisseur, producent en schrijver. Ook maakt hij zijn eigen muziek, dus hij zit niet bepaald stil.

Hij schreef eerder mee aan het scenario van de film Guava Island. Deze werd op Amazon Prime uitgebracht. Glover is eveneens de bedenker van de populaire tv-reeks Atlanta.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jack Burton

Avatar

Jammer ik heb geen Amazon. Goede acteur. En Solo was eigenlijk wel goed: een treinroof, verraad, rauw. Misschien wat te lang.

NieuwsFilm

meest populair