James Gunn geeft zijn broer Sean een grote rol in zijn 'DC Universe'

Sean Gunn heeft al twee stemrollen in het DCU, maar dit is zijn eerste fysieke verschijning.

Het aankomende DC Universe krijgt een bekend gezicht. DC-baas James Gunn heeft namelijk zijn broer Sean Gunn gecast als slechterik Maxwell Lord.

Dit nieuws komt van Deadline. Fans van Gunn's films zullen zijn broer herkennen als iemand waar hij vaak mee samenwerkt. Zo was hij al Kraglin in Guardians of the Galaxy, Calendar Man in Peacemaker, en zat hij zelfs in zijn 2010-film Super.

Drie DC-rollen
Het is niet de eerste rol die Sean Gunn in het DCU heeft bemachtigd. Eerder werd al bekend dat hij de stem van G.I. Robot zou vertolken in Creature Commandos, en daarnaast zal hij terugkeren als zijn personage Weasel uit The Suicide Squad.

Beide rollen zijn echter wel stemrollen en/of motion-capture, wat betekent dat Lord zijn eerste fysieke verschijning in het DCU zal zijn. Het is nog niet bekend in welke film hij zal verschijnen, maar volgens Deadline zal er naar hem verwezen worden in Superman: Legacy.

Maxwell Lord
In de stripboeken is Lord een vriend van de Justice League en een rijke zakenman. Later krijgt hij zelf superkrachten, waardoor hij de geest van andere mensen kan beïnvloeden. Pedro Pascal vertolkte de rol al in Wonder Woman 1984.NieuwsFilm

meest populair