Bekijk de bijzonder vreemde Hugh Grant in de fantasyfilm 'Wonka'

Hij kan niet meer kan stoppen als hij begint met dansen.

Een nieuwe video voor Wonka laat de eerste ontmoeting zien tussen Wonka, gespeeld door Timothée Chalamet en de Oompa Loompa, gespeeld door Hugh Grant. En het eerste wat Wonka doet, is de Oompa Loompa beledigen door hem een 'grappig klein mannetje' te noemen.

Midden in de nacht sluipt Hugh Grant als Oompa Loompa stilletjes langs de slapende Wonka en rechtstreeks naar een grote glazen bonbonnière. Maar de bonbons blijken een val en de Oompa Loompa belandt daardoor zelf in een glazen pot.

Gerespecteerd en charmant
Hugh Grant is vooral bekend als charmante Britse acteur, die harten won met zijn personages in o.a. Notting Hill, Bridget Jones en Love Actually.

In 1995 stond de acteur zelfs op nummer 43 van 'meest sexy mannen'-lijst in het filmblad Empire.

Een andere kant
Maar in deze nieuwe video van Wonka laat Grant een hele andere kant van zichzelf zien.Wonka gaat over de jonge en arme Willy Wonka, gespeeld door Timothée Chalamet. Hij droomt ervan om een winkel te openen in een stad die bekend is door zijn chocolade.

Chocoladekartel
Maar Willy Wonka ontdekt al snel dat de industrie wordt gerund door een kartel van hebzuchtige chocolatiers.Wonka is vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair