Jennifer Lopez weerspreekt huwelijksperikelen met Ben Affleck

Jennifer Lopez ontkracht geruchten over problemen in haar huwelijk en benadrukt de sterke partnerschap.

Nadat Jennifer Lopez en Ben Affleck hun weg naar elkaar weer terug vonden, gingen de eerste verhalen over problemen in hun huwelijk al de wereld over.

Er lijkt niets waar van die huwelijksperikelen, want de 54-jarige zangeres en actrice uit The Mother zegt in een recent interview met Extra: "We zijn echt partners, niet alleen in het werk, maar ook in het leven, als ouders, als geliefden, als echtpaar."

Luisteren naar elkaar
Ze zegt ook hieronder in de YouTube-video van Extratv: "We bespreken alles met elkaar. Ik wil zijn mening, in alles, want ik vertrouw hem. Ik weet dat hij de beste bedoelingen heeft."

Ze vervolgt over haar 51-jarige echtgenoot, de acteur uit Air: "Hij wil alleen dat ik straal, zo goed als ik kan. En dat is wat ik ook graag voor hem wil, dus ik wil zeker zijn mening."

Verloving verbroken
Zo'n 20 jaar geleden verbraken de twee sterren onder grote druk hun verloving. Maar intussen zijn zij ouder en wijzer en kunnen ze beter alle media-aandacht aan. Na een jaar huwelijk lijken zij nog steeds oké met elkaar.NieuwsFilm

meest populair