De 3 meest indrukwekkende fantasyfilms die je in 2024 moet gaan zien

De 3 meest indrukwekkende fantasyfilms die je in 2024 moet gaan zien

Het nieuwe jaar is in aantocht: dit zijn dé drie fantasyfilms die je in 2024 moet checken.

Nu het einde van 2023 nadert, kijken we komende periode terug op een mooi filmjaar. We leggen ook alvast de focus op de meest opvallende films die in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Vandaag kijken we naar de fantasyfilms van 2024. Dit genre had dit jaar een duidelijke uitblinker met Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, maar verder viel het redelijk tegen voor velen. Komt daar komend jaar verandering in? Hieronder staan drie films die mooie toevoegingen aan het genre kunnen worden.

Damsel
Na de hitserie Stranger Things en de Enola Holmes-films gaat topactrice Millie Bobby Brown opnieuw in zee met Netflix voor de veelbelovende fantasyfilm Damsel. In de film stemt Elodie (Brown) ermee in om met een knappe prins te trouwen, maar ontdekt dat de koninklijke familie haar heeft gerekruteerd als offer om een eeuwenoude schuld terug te betalen. Ze wordt samen met een vuurspuwende draak in een grot gegooid en moet op haar verstand en wil vertrouwen om te overleven.


If
If is waarschijnlijk een film waar je weinig tot niks van weet. Dat is ook hartstikke logisch, er zijn namelijk nog helemaal geen trailers of posters vrijgegeven van deze gloednieuwe fantasy-komedie. Na de twee A Quiet Place-films waagt acteur/regisseur John Krasinski zich aan een nieuw genre. De film volgt een jong meisje dat een moeilijke ervaring doormaakt en dan de denkbeeldige vrienden van iedereen begint te zien die zijn achtergelaten terwijl hun echte vrienden zijn opgegroeid.


The Witcher: Sirens of the Deep
De laatste film die we aanrader is weer een Netflix Original, namelijk de nieuwe The Witcher-film Sirens of the Deep. Na het succes van de prequel The Witcher: Nightmare of the Wolf komt de gerennommeerde animatiestudio Studio Mir met een nieuwe film. De film wordt een bewerking van het korte verhaal A Little Sacrifice van het boek Sword of Destiny. De stem van Geralt wordt voorzien door Doug Cockle, dezelfde acteur die de stem van Geralt in de videospellen insprak.



NieuwsFilm

meest populair