Nieuwe streamingdienst Sooner bestormt Nederland, Marvel-serie uitgesteld tot 2025, en stoere trailer 'The Brothers Sun'

Nieuwe streamingdienst Sooner bestormt Nederland, Marvel-serie uitgesteld tot 2025, en stoere trailer 'The Brothers Sun'

Meer weten? Op SerieTotaal komen alle leuke weetjes en nieuwtjes over series, tv en streaming samen.

Een nieuwe streamingdienst van onze zuiderburen meldt zich aan in Nederland, terwijl de trailer van Netflix-serie The Brothers Sun een spannend 2025 belooft. Dat, en meer, domineerde het nieuws van de afgelopen dagen op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opmerkelijke nieuwtjes van de laatste tijd.

Streamingdienst Sooner gelanceerd in NL - het prijskaartje waard?
Met het Belgische VOD-platform Sooner proberen meerdere producenten en distributeurs uit het land Europese onafhankelijke en arthousefilms een platform te geven voor een breder publiek.

Nu maken ze de stap naar de Nederlandse markt met een rijk aanbod aan films, documentaires en kortfilms. Lees meer over hun prijzen, aanbod en voordelen.

Teleurstellend bericht: deze langverwachte nieuwe Marvel-serie zien we pas in 2025
Riri Williams (Dominique Thorne) kennen we uit Black Panther: Wakanda Forever, waarin haar uitvinding een enorme bijdrage levert in Wakanda's strijd. De miniserie over Riri, oftewel Ironheart, is voorlopig echter nog niet te zien.

In eerste instantie zou de serie in 2023 uitkomen, totdat Disney aankondigde dat dit op een later tijdstip zou gebeuren. Ironheart ontbrak op de meest recente lijst van series die in 2024 van start gaan, de verwachting is nu dat we Ironheart pas in 2025 te zien zullen krijgen.

Bikkelharde Netflix-serie The Brothers Sun krijgt nieuwe trailer
Begin januari kunnen we weer een lekker stevige serie op Netflix verwelkomen. Deze heet The Brothers Sun en heeft een hoofdrol voor Michelle Yeoh. Via Netflix hebben we hieronder de nieuwste trailer.

Wanneer het hoofd van een machtige Taiwanese criminele organisatie wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, reist zijn oudste zoon, Charles (Chien), naar Los Angeles om zijn moeder, Eileen (Yeoh), en zijn naïeve jongere broer, Bruce (Li), te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair