Deze hersenbrekende sciencefictionfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze hersenbrekende sciencefictionfilm op Netflix wordt sterk bekeken

De film Predestination met Ethan Hawke is een aanrader voor iedere scifi-fan.

Op Netflix worden op dit moment vooral veel kerstfilms bekeken. Dit is de enige conclusie die je kunt trekken als je de huidige Netflix Top 10 bekijkt. Nieuw in de lijst is Predestination, een prima sciencefictionfilm en een dikke aanrader.

Predestination uit 2014 komt van regisseurs Michael Spierig en Peter Spierig en Netflix omschrijft de film als "hersenbrekend" en "intellectueel". Je ziet rollen van onder andere Ethan Hawke, Sarah Snook en Noah Taylor.

Prima ontvangen
De scifi-film staat op de Tomatometer een prima 84 procent na 112 recensies en de publieksscore op Rotten Tomatoes is met 76 procent ook ruim voldoende.

"Predestination is met zijn onverwachte intelligentie een prima toevoeging aan het genre en pakt uit als een bovengemiddeld sciencefictionavontuur - en presenteert een indrukwekkende rol van Sarah Snook," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je zin in Predestination, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een lid van een groep eliteagenten die in de tijd reizen om misdaden te stoppen voordat ze gebeuren, moet een vreselijke terreuraanval in New York voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair