Spannende actiethriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Spannende actiethriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De actiethriller Proud Mary met Taraji P. Henson knalt de Netflix Top 10 binnen.

Tussen al het kerstgeweld in de Netflix Top 10 debuteren gelukkig ook enkele lekkere actiefilms. Nu is de actiethriller Proud Mary de lijst binnengekomen op plaats negen, en de weg naar boven zal ongetwijfeld gevonden worden.

Proud Mary uit 2018 komt van regisseur Babak Najafi (London Has Fallen) en Netflix omschrijft de film met woorden als "huurmoordenaars" en "georganiseerde misdaad". Je ziet rollen van onder andere Taraji P. Henson, Jahi Di'Allo Winston, Billy Brown, Danny Glover en Neal McDonough.

Matig ontvangen
Henson wist niet helemaal te overtuigen als Mary, gezien de 25 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De IMDb scoort niet veel beter met slechts een 5.0/10 na 10K stemmen.

"Proud Mary bewijst dat Taraji P. Henson meer dan genoeg attitude en charisma heeft om een actiefilm te dragen - maar helaas niet in eentje die zo onverschillig is uitgevoerd," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je wel zin in Proud Mary, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog en ligt ze algauw van alle kanten onder vuur.

NieuwsFilm

meest populair