James Cameron deelt nu al een flinke spoiler voor 'Avatar 4'

James Cameron deelt nu al een flinke spoiler voor 'Avatar 4'

Een gedeelte van de vierde 'Avatar'-film is zelfs al opgenomen.

James Cameron bewees rond deze tijd afgelopen jaar nog maar eens een keer waarom hij één van de succesvolste regisseurs ooit is met Avatar: The Way of Water. De film zette een monsterlijke 2,3 miljard dollar om en overtrof voor velen het eerste deel. Cameron deelt nu al een flink detail over de vierde film in een nieuw interview met Variety.

Personages als Spider (Jack Champion), Lo'ak (Britain Dalton) en Tsireya (Bailey Bass) zullen er letterlijk heel anders uit gaan zien in het vierde deel.

Consistente leeftijd
James Cameron heeft tijdens de productie van Avatar: The Way of Water ook alvast grote gedeeltes van het derde en vierde deel opgenomen. Dit deed hij om er voor te zorgen dat de leeftijden van zijn personages hetzelfde zouden blijven:

"We hebben de motion capture-opnames gemaakt op drie en de live-action fotografie op drie als een vermengde productie met Avatar: The Way of Water, en we hebben zelfs een deel van film vier gedaan omdat onze jonge personages allemaal een grote sprong maken in film vier."

Zes jaar later
Cameron bevestigt gewoon dat er in deel vier een tijdsprong van maar liefst zes jaar plaats gaat vinden: "We zien ze en dan gaan we zes jaar weg en komen we terug. Het deel waar we terugkomen is het deel dat we nog niet hebben opgenomen. Dus daar beginnen we mee nadat drie is uitgekomen."


Het is de bedoeling dat Avatar 3 in december van 2025 in de bioscoop verschijnt. Deel vier komt naar verluid in december van 2029 uit, maar hier kan nog verandering in komen.

NieuwsFilm

meest populair