George Clooney hint naar verrassende terugkeer na 'Ocean's'-film met Margot Robbie

George Clooney hint naar verrassende terugkeer na 'Ocean's'-film met Margot Robbie

Gaat een 'Ocean's Fourteen' dan eindelijk gebeuren na anderhalf decennium?

Ocean's Eleven was oorspronkelijk een misdaadkomedie uit 1960, maar de remake uit 2001 is eigenlijk veel bekender geworden en bracht tot nu toe zelfs twee sequels voort en een spin-off.

Onder andere George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon zaten in het herenteam van de trilogie terwijl Sandra Bullock, Cate Blanchett en Anne Hathaway leiding gaven aan de vrouwelijke bende overvallers.

Ocean's Fourteen
Hoewel het zestien jaar geleden is dat Clooney in de franchise verscheen, gaf de acteur een hint dat er misschien tóch nog een deel in de maak is:

"We hebben een heel goed, eigenlijk geweldig script voor een vierde Ocean's, dus misschien maken we een nieuwe. Ik bedoel, dan lijkt het idee een beetje op 'Going In Style'. Maar zo oud zijn we nog niet".

Ocean's Parents
Onlangs werd aangekondigd dat 'Barbie'-sterren Margot Robbie en Ryan Gosling in een prequel gaan spelen. Het gerucht is dat zij de ouders van Danny en Debbie Ocean (Clooney en Bullock) worden.


Details over het verhaal zijn momenteel nog niet bekend, maar regisseur Jay Roach heeft bevestigd dat dit zich rond 1962 in Monte Carlo afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair