Vanaf dit weekend stream je deze twee superfilms op HBO Max en Disney+

Vanaf dit weekend stream je deze twee superfilms op HBO Max en Disney+

'Barbie' en 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' zijn vanaf dit weekend op streaming te zien.

HBO Max en Disney+ komen met een vroeg kerstcadeautje. Vanaf vrijdag zijn twee van de grootste films van het jaar te streamen op de streamingdiensten, Barbie en Indiana Jones and The Dial of Destiny.

Vanaf morgen zie je het bioscoopfenomeen van het jaar, Barbie, op HBO Max. Met een opbrengst van $1,4 miljard is Barbie dé hit van 2023. Margot Robbie en Ryan Gosling schitteren als Barbie en Ken in de film van Greta Gerwig.

Barbenheimer
In Barbie leven Barbie en Ken een kleurrijk en perfect leven in Barbie Land, maar dit leven wordt bruut verstoord wanneer Barbie geconfronteerd wordt met de gevaren van de echte wereld.

Barbie was deze zomer onderdeel van het 'Barbenheimer' fenomeen. Waarbij veel bioscoopbezoekers eerst naar Barbie gingen en vervolgens naar Christopher Nolans Oppenheimer, die hetzelfde weekend uitkwam. Beide films werden megahits.



Indiana Jones
Oppenheimer is helaas nog niet te streamen maar een andere zomerblockbuster wel. Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf dit weekend te zien op Disney+. Dial of Destiny is alweer het vijfde, en waarschijnlijk laatste deel in de Indiana Jones-reeks.



In tegenstelling tot Barbie was Indiana Jones 5 geen hit. Integendeel, je mag de film van James Mangold gerust een flop noemen. Met een budget van bijna $300 miljoen wist de film maar $383 miljoen op te brengen. Disney heeft dan ook honderden miljoenen verlies geleden met de film.

Geschiedenis wijzigen
In Indiana Jones and the Dial of Destiny wordt de inmiddels 70-jarige Indiana Jones nog op één laatste avontuur geroepen. Hij is samen met zijn peetdochter Helena op zoek naar een artefact dat de koers van de geschiedenis kan wijzigen.

Hoewel de film geen geweldige recensies kreeg, zijn de meeste fans redelijk tevreden over het laatste avontuur van de archeoloog. De film wordt in ieder geval beter beoordeeld dan Kingdom of the Crystal Skull. Bekijk de film morgen op Disney+ en oordeel zelf.

NieuwsFilm

meest populair