IMDb-ranking explodeert: Stevige decemberfilm stijgt honderden plekken in enkele dagen tijd

IMDb-ranking explodeert: Stevige decemberfilm stijgt honderden plekken in enkele dagen tijd

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede kerstfilm dan moet je deze op je lijstje zetten!

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs over Furiosa, die maar liefst bijna 1000 plekken steeg in de IMDb-ranking van populairste films. Nu blijkt dat een andere film enorm stijgt in de 'most popular movies' lijst.

Het gaat hier om de R-rated kerstfilm There's Something in the Barn. Deze film werd gemaakt door Magnus Martens, die al eerder werkte aan grote series als Banshee en Fear the Walking Dead.

Verhaal
De film gaat over een Amerikaans gezin van vier, dat een schattig huisje erft in het sneeuwige Noorwegen. Hun droom lijkt uit te komen en ze kunnen een witte kerst vieren, maar de schuur die op hun land staat lijkt niet onbewoond te zijn...

Er spelen zich rare dingen af. Het zoontje van het gezin komt erachter dat er een kwaadaardige elf in de schuur leeft, die het niet heeft op pottenkijkers en mensen die zijn rust verstoren. Hij heeft het dan ook gemunt op de familie en wil hen uitroeien.

Knettergek
De knettergekke film scoort op Rotten Tomatoes op dit moment een hele nette 78%. De 'gewone bioscoopgangers' zijn echter niet helemaal overtuigd en geven There's Something in the Barn een 54% score. Dit komt min of meer overweg met het IMDb-punt, dat vooralsnog op een 5,7 staat.



Op IMDb is de film nu wel enorm populair. Deze steeg honderden plekken. Na een razendsnelle klim van maar liefst 817 plaatsen, staat deze nu in de top 100 meest populaire films, op de 66ste plek om precies te zijn.

Kijken
Het is vooralsnog onbekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn. Het zou goed kunnen dat hij nog deze maand verschijnt, aangezien There's Something in the Barn dan eveneens in verschillende Europese landen uitkomt. Volgens Rotten Tomatoes is de film al op VUDU en Amazon Prime te vinden.



NieuwsFilm

meest populair