Mark Ruffalo over de vele seksscènes in 'Poor Things': "deze film doet gewoon zijn eigen ding"

Mark Ruffalo over de vele seksscènes in 'Poor Things': "deze film doet gewoon zijn eigen ding"

Volgens de acteur en zijn collega Ramy Youssef moet je vandaag de dag voorzichtig te werk gaan in Hollywood.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over Poor Things, die erg goed onthaald wordt. Hierin gaat Emma Stone uit de kleren, maar ook Mark Ruffalo nam 'pikante scènes' voor deze film op. Hier laat de acteur zich nu over uit.

Ruffalo, voornamelijk bekend van zijn rol als Hulk in het MCU, speelt een belangrijke rol in de film. Hij kruipt in de huid van Duncan Wedderburn, die Bella Baxter (Stone) tegen het lijft loopt. Laatstgenoemde werd weer tot leven gewekt door een excentrieke wetenschapper, Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Verhaal
Godwin wil dat Bella zijn vrouw wordt, maar naarmate zij meer ontdekt en leert wordt ze nieuwsgierig en wil ze haar eigen seksualiteit verder verkennen. Wedderburn kan haar daarbij helpen. Tussen de twee vinden dan ook intieme scènes plaats.

Hier zegt Ruffalo nu het volgende over: "Vandaag de dag is het best lastig om naakt te laten zien in Hollywood. Het moet allemaal heel voorzichtig, alsof we ons bevinden in het Victoriaanse tijdperk. Deze film doet gewoon zijn eigen ding".

Steun
Ramy Youssef, in de film te zien als Max McCandless, komt met een soortgelijke reactie: "Ik denk dat veel mensen in Amerika nu nogal preuts zijn".



"Dit land heeft veel meegemaakt wat betreft seksualiteit, vrouwenrechten en anatomie. In deze film wordt daar niet over gesproken, maar het laat wel veel zien en zegt op die manier dus toch veel".

NieuwsFilm

meest populair