Deze meeslepende thriller op Netflix wordt in één klap ijzersterk bekeken

Deze meeslepende thriller op Netflix wordt in één klap ijzersterk bekeken

De bioscoopfilm Operation Kandahar knalt de Top 10 binnen op de tweede plaats.

Netflix gooit deze maand weer heel wat grote films online, en dan niet alleen Netflix Originals. Ook de bioscoopfilm Operation Kandahar werd door Netflix deze week online gezet, en deze staat nu al op een tweede stek in de Netflix Top 10.

Operation Kandahar komt van regisseur Ric Roman Waugh (Greenland, Angel Has Fallen) en wordt door Netflix omschreven met woorden als "explosief" en "meeslepend". De film bevat rollen gespeeld door Gerard Butler, Navid Negahban en Ali Fazal.

Gemiddelde ontvangst
Heel spectaculair mag de ontvangst niet genoemd worden, eerder gemiddeld. Op de Tomatometer staat Operation Kandahar op 45 procent en de Audience Score op een opvallend sterke 82 procent. Het IMDb-cijfer blijft steken op een 6,1/10.

FilmTotaal-recensent Terence Shea zag Operation Kandahar ook en kwam tot 3 van de 5 sterren, en schreef: "Kandahar komt te traag op gang en wil te wanhopig diepgang hebben, maar de film haalt net een voldoende door de genoemde positieve punten. Het voelt niet helemaal afgerond, maar dat is misschien een bewuste keuze met het oog op een vervolg."

Nu op Netflix
Zin in een avondje Gerard Butler? Dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een CIA-agent is gestrand in Afghanistan en moet zichzelf en zijn tolk in veiligheid zien te brengen. Maar de vijand ligt overal op de loer.

NieuwsFilm

meest populair