James Gunn ontkent dit castinggerucht voor 'Superman: Legacy'

James Gunn ontkent dit castinggerucht voor 'Superman: Legacy'

De regisseur laat zich echter niet uit over een andere naam.

Wanneer The Hollywood Reporter zich uitlaat over castingnieuws, dan geloven mensen hen. Maar nu zijn ze toch een keer de mist in gegaan. Zo onthulden ze op vrijdag dat Pom Klementieff gecast zou zijn in Superman: Legacy.

Regisseur en DC-baas James Gunn heeft dat echter ontkracht. "Ondanks dat Pom een van mijn favoriete acteurs is om mee te werken, is dit 100% niet waar," zo schrijft hij op Threads.

Miriam Shor
De Guardians of the Galaxy-speelster is echter niet de enige die in het Hollywood Reporter-artikel vernoemd wordt. Ook actrice Miriam Shor, waarmee Gunn al werkte in Guardians of the Galaxy Vol. 3, zou de cast van Superman: Legacy komen verrijken.

Over Shor heeft Gunn zich dan weer niet uitgelaten. De actrice scoort op dit moment hoge ogen met een rol in de Bradley Cooper-film Maestro, en ze is ook te zien in American Fiction met Jeffrey Wright. Er is nog geen idee over wie ze zou spelen in de nieuwe Superman-film.

Juli 2025
De cast van Superman: Legacy wordt alsmaar rijker. Naast David Corenswet als Superman, Rachel Brosnahan als Lois Lane, en nu ook Nicholas Hoult als Lex Luthor, zitten er nog bekende namen als Nathan Fillion, Anthony Carrigan en Isabela Merced bij. Of we Shor dan ook te zien krijgen, dat ontdekken we waarschijnlijk pas wanneer de film uitkomt in juli 2025.

Post by @jamesgunn
View on Threads



NieuwsFilm

meest populair