4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het geweldige aanbod van deze populaire streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Barbie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt, e.a. | Kijk direct
Barbieland is het paradijselijke thuisland van Barbies, Kens en hun vrienden. Deze volmaakte wereld wordt bestuurd door Barbies. Maar wanneer een Barbie plotseling begint te twijfelen aan haar bestaan, wordt ze gedwongen om naar de echte wereld af te reizen. Ken gaat stiekem met haar mee en is daar onder de indruk van de macht van mannen. Het zorgt voor chaos en conflict in hun thuiswereld.



The Father (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Florian Zeller | Cast: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, e.a. | Kijk direct
De dementerende Anthony woont samen met zijn dochter Anne in een haar Londens appartement. Langzaamaan verliest hij steeds meer de grip op zijn leven en begint zijn vertrouwde omgeving steeds minder vertrouwd te voelen. Anne heeft ondertussen plannen om naar Parijs te verhuizen. Haar vader weigert echter elke vorm van externe hulp. Ze komt daardoor voor een lastig dilemma te staan.



Ocean's 8 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anna Hathaway, e.a. | Kijk direct
Debbie Ocean, de zus van meestercrimineel Danny Ocean, komt vrij uit de gevangenis en wil op het prestigieuze Met-gala een schitterende (en natuurlijk peperdure) ketting stelen. Ze brengt zeven andere vrouwen bijeen om samen deze grote overval te plegen.



The Bodyguard (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a. | Kijk direct
Frank Farmer, een getraumatiseerde ex-agent van de geheime dienst, wordt ingehuurd als bodyguard voor popdiva Rachel Marron, die ernstig wordt bedreigd. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar verwend en Marron vindt haar lijfwacht op haar beurt weer paranoïde. Toch bloeit de liefde al snel tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.



NieuwsFilm

meest populair