Dikke teleurstelling voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Dikke teleurstelling voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Stemacteur Jack Black heeft niet al te goed nieuws voor fans die wachten op een vervolg.

The Super Mario Bros. Movie was dé animatiehit van het jaar, maar dat betekent niet automatisch dat er een vervolg aan zit te komen. Stemacteur Jack Black heeft namelijk nog niks gehoord.

Op de Variety Awards Circuit podcast vertelt Black (die de stem van Bowser voor de Engelstalige versie van de film insprak) dat "het radiostilte is geweest." De studio heeft hem nog niet eens gecontacteerd over een mogelijk vervolg.

Toch enthousiast
"Het enige gebabbel komt van mij, en ik weet niet eens of ik wel mag babbelen," gaat Black verder. Toch laat hij dat zijn enthousiasme niet verminderen. "Ik ben helemaal klaar om weer aan de slag te gaan."

Eerder dit jaar opperde Black al een mogelijke villain voor een sequel, namelijk de gemene Wario. En hij had zelfs een perfecte stemacteur voor ogen: Pedro Pascal.

Nog meer projecten
Wellicht is het vervolg op The Super Mario Bros. Movie op een laag pitje gezet, omdat Nintendo een heel scala aan andere franchises naar het witte doek wil brengen. Zo gaan er al geruchten over een verfilming van The Legend of Zelda.



NieuwsFilm

meest populair