Na 'Gladiator 2' maakt Ridley Scott de gijzelaarsthriller 'Bomb'

Na 'Gladiator 2' maakt Ridley Scott de gijzelaarsthriller 'Bomb'

De regisseur gaat alweer richting de 90 maar gaat gewoon vrolijk door.

De legendarische filmmaker Ridley Scott zit niet bepaald stil. Hij maakt al decennialang films en is zo te zien ook nog lang niet klaar. Nu tekent hij namelijk alweer voor een gijzelaarsthriller, genaamd Bomb.

Scott mag inmiddels dan wel 86 jaar oud zijn, hij maakt nog de ene na de andere film. Nog niet zo heel lang geleden verscheen Napoleon, al werkt hij nu alweer aan Gladiator 2. Ook hierna zal hij meteen aan de slag gaan met Bomb.

Wat te verwachten
De regisseur, o.a. bekend van pareltjes als Alien, Gladiator en Blade Runner, gaat het korte verhaal van Kevin McKullin verfilmen. 20th Studios wist de rechten te bemachtigen en liet al weten op zoek te gaan naar een jonge acteur en dat Bomb franchise potentieel heeft.

Het verhaal gaat over Frankie Ippolito, een succesvolle gijzelingsonderhandelaar die wordt opgeroepen voor dienst de avond voor zijn bruiloft in Londen. Veel zin heeft hij hier dus niet echt in, maar veel keuze heeft hij niet.

Gevaar
Een man verstopt zich op het beroemde Piccadilly Circus en bevindt zich op een niet-ontplofte bom uit de Tweede Wereldoorlog, die elk moment kunnen afgaan. Deze man wil echter alleen met Frankie praten.



Dit zet vervolgens een reeks gebeurtenissen in gang, waarbij Frankie wordt meegesleept in een nachtelijke strijd om deze man tegen te houden, met wie hij een verleden heeft. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de opnames van start zullen gaan.

NieuwsFilm

meest populair