Nieuwe rollen voor Winona Ryder

Actrice Winona Ryder zal samen met Sean Connery en Klaus Maria Brandauer te zien zijn in de nieuwe film Embers. De film van regisseur Milos Forman (One flew over the cuckoo's nest, Amadeus) is gebaseerd op het gelijknamige Hongaarse boek van Sanor Mari. De opnames beginnen op 8 oktober in Praag.

Het script van Embers is geschreven door Jean-Claude Carriere (Cyrano de Bergerac) en gaat over twee mannen die ooit de beste vrienden waren, en die elkaar na 41 jaar weer voor het eerst zien. De twee, gespeeld door Connery en Brandauer, bespreken vervolgens wat ze uit elkaar heeft gedreven.

Winona Ryder wordt ook in verband gebracht met de hoofdrol in de nieuwe film van Robert Altman, The Widow Claire. Deze film, waarvan het script is geschreven door Horton Foote, speelt zich af gedurende de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van een weduwe met twee kinderen, gespeeld door Ryder, die moet kiezen tussen de liefde van twee mannen, een jonge soldaat die op weg is naar de oorlog en de meest populaire playboy van de stad.



NieuwsFilm

meest populair