George Clooney heeft "heel veel drugs" nodig om opnieuw Batman te spelen

George Clooney heeft "heel veel drugs" nodig om opnieuw Batman te spelen

George Clooney is niet van plan om terug te keren als Batman, ondanks zijn cameo in 'The Flash'.

Reken er maar niet op dat George Clooney nog snel zijn Batmanpark uit de kast zal halen. De topacteur heeft gezegd dat er niet "genoeg drugs in de wereld" zijn die hem zouden overtuigen om opnieuw Batman te spelen.

De 62-jarige Ocean's-acteur had een cameo als Batman in de slotmomenten van The Flash. Onlangs heeft hij bekend dat hij alleen in de film verscheen, omdat hij dacht dat de fans smachtten naar zijn terugkeer.

Rubberen tepels
Ook vertelde hij hoe hij moest onderhandelen over zijn iconische pak:"Ik zei: 'Waar zijn mijn rubberen tepels?' En ze zeiden: 'Kunnen we het doen zonder de rubberen tepels?' Ik dacht: 'Nou, dan is het niet echt mijn Batman, toch?'"

Clooney verscheen voor het eerst in zijn strakke pak als Bruce Wayne in Batman & Robin (1997). Een rol waar hij overigens met weinig trots op terugkeek, zo zei hij: "Ik was er vreselijk in".

The Flash
The Flash werd door DC-bazen op voorhand gezien als een van de beste stripboekenfilms ooit gemaakt. Maar de film van Ezra Miller kreeg een lauwe ontvangst van zowel critici als publiek.


The Flash is nu terug te zien op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair