Marvel Studios cancelt 'Avengers: The Kang Dynasty' na ontslag Jonathan Majors: aangepaste titel

Marvel Studios cancelt 'Avengers: The Kang Dynasty' na ontslag Jonathan Majors: aangepaste titel

Gaat het Marvel Cinematic Universe een aangepaste verhaallijn volgen nu Jonathan Majors is ontslagen?

Gisteren werd duidelijk dat acteur Jonathan Majors niet langer onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe. Hij werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. Marvel Studios en Disney grepen gelijk in.

Via onder meer de twee seizoenen van Loki en Ant-Man and the Wasp: Quantumania en ongetwijfeld optredens in toekomstige producties werd er toegewerkt naar Avengers: The Kang Dynasty (2026). Nu meldt The Hollywood Reporter dat Marvel Studios de titel heeft aangepast.

Avengers 5
Marvel Studios zou de film voorlopig promoten met Avengers 5 en lijkt daarmee afstand te nemen van het personage Kang. De "opvolger van Thanos" was sowieso al niet zo populair en de vraag is of er acteurs zijn die de rol willen overnemen van Majors.

Volgens de bronnen van THR zou de film nu dus Avengers 5 genoemd worden. Vermoedelijk wordt er al aan een aangepaste verhaallijn gewerkt sinds november. Toen werd Michael Waldron (Loki) aangetrokken om het scenario (compleet) te herschrijven.

Hercasting
Majors is niet de eerste acteur die werd vervangen in het MCU, al gebeurde dit nooit na juridische problemen. Terrence Howard (James Rhodes) en Edward Norton (Hulk) werden vervangen door respectievelijke Don Cheadle en Mark Ruffalo. In Captain America: New World Order wordt het personage Thunderbolt Ross niet gespeeld door wijlen William Hurt, maar door Harrison Ford.



NieuwsFilm

meest populair