Rachel McAdams onthult waarom ze de 'Mean Girls'-reünie weigerde

Rachel McAdams onthult waarom ze de 'Mean Girls'-reünie weigerde

De actrice was verrassend genoeg niet aanwezig met haar andere Plastics!

Mean Girls is terug met een heuse musicalversie en de originele cast maakte eerder al een comeback. Hoewel de sterren van de chickflick eerder samen te zien waren in een reclamespotje, moesten fans het doen zonder Rachel McAdams. Waarom was ze er niet bij?

De originele cast van Mean Girls is al lang niet bij elkaar geweest, maar de sterren maakten een bijzondere uitzondering voor een reclamespotje voor Black Friday van Wallmart.

Geen fan
In de reclame waren Lindsay Lohan, Amanda Seyfried en Lacey Chabert samen te zien. Rachel McAdams (Regina George) was er niet bij.

"Ik weet het niet. Ik was gewoon niet zo enthousiast over het reclamespotje als ik eerlijk mag zijn", deelt McAdams in een interview met Variety.

In voor reünie
"Een film klonk geweldig", vervolgt de actrice. "Maar ik heb nog nooit in een reclame gespeeld en het voelt niet echt als iets voor mij."



Daarnaast wist de actrice ook helemaal niet dat haar co-Mean Girls wél zouden meedoen: "Ik zou wel altijd nog een reünie willen om te chillen met de Plastic, maar ik kwam daar pas later achter."

NieuwsFilm

meest populair