Onvrede bij bedenkers 'The Naked Gun' om Liam Neeson-film

Onvrede bij bedenkers 'The Naked Gun' om Liam Neeson-film

De makers zijn boos dat ze niet betrokken worden bij de reboot...

De televisieserie Police Squad, gemaakt door David Zucker, Jim Abrahams en Jerry Zucker, stond bekend om absurde visuele humor. In elke hoek van het beeld zat wel een grap. Dit bracht de populaire en geliefde 'Naked Gun'-franchise voort bestaande uit drie titels.

Alle drie de delen werden geschreven door Pat Proft. Toen in 2009 werd aangekondigd dat een direct-naar-video-vervolg genaamd The Naked Gun 4: Rhythm of Evil vooruitgang zou boeken zonder inbreng van dit oorspronkelijke creatieve team, was hun reactie allerminst positief.

Meer politieke correctheid
Tot hun grote vreugde is die productie niet van de grond gekomen, maar nu er een reboot aanstaande is met Liam Neeson in de hoofdrol en Seth MacFarlane als producer, zijn de Zuckers, maar vooral Proft, opnieuw van streek.

Hij is ervan overtuigd dat hij het script had moeten schrijven, hoewel er vier jaar geleden een gesprek was met een vrouwelijk productiehoofd die struikelde over een domme platte grap, waardoor Proft twijfelt of je met beperkende humor nog wel een goede 'Naked Gun'-film kan maken.

Counterintelijence
Zelf heeft hij met Zucker een pitch liggen voor een nieuw soort comedy getiteld Counterintelijence (bewuste spelfout) Dit was ooit het idee voor The Naked Gun 4 tot het overlijden van hoofdrolspeler Leslie Nielsen.



NieuwsFilm

meest populair