De grootste actiefilm van afgelopen jaar knalt de Netflix Top 10 binnen

De grootste actiefilm van afgelopen jaar knalt de Netflix Top 10 binnen

De geprezen actiefilm Top Gun: Maverick met Tom Cruise staat nu hoog in de lijst van Netflix.

Dit jaar wist Tom Cruise de fans van actiefilms te vermaken met Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Een jaar eerder had de acteur nog een grotere hit met de kaskraker Top Gun: Maverick. De film komt in een keer binnen op plaats twee in de Netflix Top 10.

Top Gun: Maverick uit 2022 komt van regisseur Joseph Kosinski (Only the Brave, Oblivion) en Netflix omschrijft de film met woorden als "explosief" en "uitbundig". Naast Tom Cruise zie je ook acteurs als Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Glen Powell, Ed Harris en Jon Hamm in de film.

Sterk ontvangen
De tweede Top Gun is sterk ontvangen met een uitstekende 96 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes na maar liefst 476 recensies. De publieksscore staat op maar liefst 99 procent.

"Het had op zo veel denkbare manieren helemaal fout kunnen aflopen met dit vervolg, maar een voortreffelijke Cruise en een schatplichtige Kosinski hebben voor topentertainment gezorgd," schreef Arjan Welles in zijn recensie met vier sterren.

Nu op Netflix
Wil je Top Gun: Maverick graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Na meer dan 30 jaar als een van de topvliegers van de marine traint Maverick een groep afgestudeerden van Top Gun voor een gespecialiseerde en gevaarlijke missie.

NieuwsFilm

meest populair