Sandra Bullock verafschuwt nu de "seksscène" met Sylvester Stallone

Sandra Bullock verafschuwt nu de "seksscène" met Sylvester Stallone

En dan met name een specifieke tekstregel die ze uit moest spreken...

Het regiedebuut van Marco Brambilla in 1993 getiteld Demolition Man betekende een lichte comeback voor actiester Sylvester Stallone en een voorzichtige introductie van ster Sandra Bullock.

Voor één bepaalde scène moesten de twee een abstracte virtuele liefdesscène opnemen waarbij ze digitale hoofddeksels droegen. En daar is de actrice nu 30 jaar later in een interview op teruggekomen.

Lach inhouden
Bullock geeft toe dat ze behoorlijk ineen kromp en moeite had serieus te blijven. En dat kwam voornamelijk door een regel in het scenario:

"Het is een geweldige scène omdat ze het allebei graag willen, maar niet weten hoe ze het moeten krijgen. Fysieke aanraking was taboe, dus ik moest zeggen 'Virtuele sex heeft bewezen hogere alfagolven te produceren tijdens de gedigitaliseerde overdracht van seksuele energie'. Dit zorgde uiteindelijk ook voor een hilarische reactie vanuit het publiek, want iedereen zat ongemakkelijk te lachen".

Demolition Man 2
In 2020 bracht hoofdrolspeler Stallone de mogelijkheden voor een vervolg weer naar boven. Er zou aan gewerkt worden met studio Warner Bros. Maar of ook Bullock daar wel oren naar heeft, gaf ze geen antwoord op.



NieuwsFilm

meest populair