Deze versie van de "Rosehill Cottage" van 'The Holiday' is nog knusser dan in de film

Deze versie van de "Rosehill Cottage" van 'The Holiday' is nog knusser dan in de film

Het zijn de kleine dingen die je gelukkig maken deze Kerst.

Shirley van Zest Visions heeft een prachtige diorama gemaakt van de charismatische 'Rosehill Cottage' uit de kerstfilm The Holiday

"Dit is één van mijn favoriete huisjes uit een film en ik moest het gewoon namaken voor onder mijn kerstboom dit jaar," aldus Shirley onder de video op haar Youtube-kanaal.

Een ander huis
De kunstenares heeft verschillende materialen gebruikt voor het diorama, zoals het karton van ontbijtgraan-dozen, klei en mos. En als finishing touch, natuurlijk een klein laagje nepsneeuw.

The Holiday gaat over twee vrouwen, met mannenproblemen, die met de Kerst ruilen van huis. Zo komt Iris gespeeld door Kate Winslet in L.A. terecht.

Het Engelse platteland
En Amanda, gespeeld door Cameron Diaz, belandt op het Engelse platteland in 'Rosehill Cottage'. In dit land ontmoeten de vrouwen een lokale man, waarop ze verliefd worden.



Kan je ook helemaal voor je zien dat een piepkleine Amanda Woods, door de nepsneeuw rent om zo snel mogelijk terug te keren naar het huisje?

Ook nagemaakt
De 'Rosehill Cottage' uit de film bestaat in werkelijkheid niet. De buitenkant is geheel opgebouwd in een veld. 'Honeysuckle Cottage' in Holmbury St. Mary in Engeland was echter wel een grote inspiratie voor de setontwerpers.



The Holiday is te zien op Netflix en Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair