3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Black Phone (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De dertienjarige Finney Shaw wordt op een dag ontvoerd door een sadistische moordenaar met een angstaanjagend masker en opgesloten in een geluidsdichte kelder. Aan de muur blijkt een oude telefoon te hangen waarmee hij de eerdere slachtoffers kan horen. Samen doen ze er alles aan om Finney deze hel te laten overleven.



Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.



NieuwsFilm

meest populair