Vergeten kaskraker op Netflix wordt nu sterk bekeken

Vergeten kaskraker op Netflix wordt nu sterk bekeken

De komedie The Holiday uit 2006 vindt zijn publiek op Netflix tijdens de feestdagen.

De kerstperiode is de ideale tijd om weer even achter de televisie te kruipen en dan is er niets zo fijn om een oude favoriet op te zetten. The Holiday is zo'n film en deze staat nu in de Netflix Top 10.

The Holiday uit 2006 komt van regisseur Nancy Meyers (The Intern) en Netflix omschrijft de kaskraker met woorden als "charmant, feelgood" en "romantisch". Je ziet rollen van grote namen als Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black en Edward Burns.

Wisselende ontvangst
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat The Holiday er wat matig bij, met 50 procent. De publieksscore is met 80 procent een stuk hoger en de IMDb noteert een 6,9/10 na ruim 300K stemmen.

"Doordat de ene helft de andere helft naar beneden haalt, is The Holiday uiteindelijk toch gewoon een dertien in een dozijn film geworden, maar wel eentje die net iets leuker is dan de andere twaalf," aldus Kaj van Zoelen in zijn recensie met drie sterren.

Nu op Netflix
Wil je The Holiday graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Filmtrailermaker Amanda uit Los Angeles en de Londense journalist Iris proberen hun liefdesperikelen te ontvluchten en ruilen tijdens de vakantie twee weken van huis.

NieuwsFilm

meest populair