Alfonso Cuaron raadt je deze onbekende horrorfilm aan: "een topper die meer aandacht verdient"

Alfonso Cuaron raadt je deze onbekende horrorfilm aan: "een topper die meer aandacht verdient"

'She Will' kwam in 2021 uit maar kreeg in de ogen van de regisseur niet genoeg lof.

Het komt wel vaker voor dat bekende regisseurs je een onbekende film aanraden die meer aandacht verdient. Nu komt de geliefde Alfonso Cuarón weer met een titel die in zijn ogen meer dan de moeite waard is.

De cinefielen zullen Cuarón vast en zeker wel kennen. De Mexicaanse topregisseur wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. Children of Men, Gravity en Roma, drie heel verschillende films die allen sterk werden onthaald.

Carrière
We hebben nu al een tijdje niks meer van hem voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat hij stil zit. Cuarón werkt aan de nodige projecten als producent en als we zijn IMDb-pagina mogen geloven, heeft hij drie regie-klussen op de agenda staan.

Als hij eens even wat vrij tijd heeft kijkt hij zelf ook graag films. Nog niet zo heel lang geleden kwam de regisseur bij een tamelijk onbekende horrorfilm terecht, genaamd She Will. Deze griezelfilm is voor iedere fan van het genre een 'must see' volgens Cuarón.

Reactie
Zo zei de regisseur: "'She Will' behoort zeker tot het rijtje fantastische psychologische horrorfilms toe. Je bent er nog lang mee bezig, ook wanneer het verhaal tot een eind komt. De beelden, de symbolen, alle lagen van het verhaal bouwen zich geweldig op".


"Dit mag dan wel het regiedebuut van Charlotte Colbert zijn, het is een geweldige film die in mijn ogen meer aandacht verdient". Hoewel Cuarón de film dus de hemel in prijst, lijkt niet iedereen het met hem eens te zijn.

Cijfers
Op IMDb scoort She Will bijvoorbeeld maar net een voldoende, namelijk een 5,4. Het Rotten Tomatoes-cijfers is echter heel wat hoger met een 85%. De 'gewone bioscoopgangers' geven de film slechts weer een 48%.


Wil je toch een gokje wagen? She Will kan gekocht worden op Apple TV+, Google Play en Amazon.

NieuwsFilm

meest populair